Esports

El CFS Mediterrani 2012-2013 es presenta davant de l'afició amb tres noves incorporacions

Per Redacció

Foto de la plantilla del CFS Mediterrani per aquesta temporada

El passat dissabte a la tarda, al Palau Municipal d'Esports, va tenir lloc l'acte de presentació de la plantilla del CFS Mediterrani per a la temporada 2012-2013. L'equip cambrilenc va presentar les seves tres noves incorporacions: Héctor Pereira i Alexis Pereira –procedents del Mont-roig– i Sergio Garcia, procedent del CFS Laguna. La resta de jugadors que continuen de la temporada passada són Emilio i Aleix (porters), Joan, Marce, Fran, David, Gerard, Nino i l'entrenador Lucio. Per altra banda, l'equip ha tingut les baixes de José M., Isidro, Joaquin i Raúl. Un altre jugador, Barragán, té una oferta de l'Ascó i també podria ser baixa de darrera hora. Cal destacar que el mister, Lucio, vol disposar d'una plantilla amb una dotzena de jugadors. Per tant, només faltaria una nova incorporació en cas que Barragán deixés l'equip.

Després de la presentació de l'equip davant de l'afició, es va disputar un partit amistós entre el CFS Mediterrani i el Futsal Valls, equip de la territorial catalana. Finalment, el partit es va decantar a favor dels vallencs per un clar resultat d'1 a 4.

Un moment del partit que van disputar el Mediterrani i el Futsal Valls, que va tenir lloc després de la presentació de l'equip

Comenta aquest article