Esports

El FC Barcelona guanya el tercer torneig de cadets Mare de Déu del Camí

Per Redacció

El FC Barcelona i el Cornellà van disputar la final, amb triomf pels blaugranes per 3 a 2

El passat dissabte es va celebrar a les instal·lacions municipals el tercer torneig de cadets Mare de Déu del Camí, que va comptar amb la participació d'equips del FC Barcelona, Cornellà UD, Atlètic Segre, Reus Deportiu, Nàstic de Tarragona i Cambrils Unió. El FC Barcelona va ser el guanyador d'aquest tercer torneig, que va tenir un altíssim nivell futbolístic que va fer gaudir de valent al públic assistent.

El torneig es va organitzar en dos grups que van disputar una lligueta. Posteriorment, es van disputar les semifinals, el cinquè i sisè lloc i la final, que es va disputar entre el Barça i el Cornellà i es va imposar el Barça per 3 gols a 2. El Barça va començar dominant el partit però quan el resultat era de 2 a 0, el Cornellà va aconseguir remuntar i marcar el gol de l'empat. Finalment, el Barça es va endur el triomf.

Pel que fa al Cambrils Unió, l'equip va oferir una gran imatge i li va servir per agafar confiança de cara a la lliga. L'equip va haver de jugar contra el Barça i va perdre per 10 gols a 0. Tot i aquest resultat, el Cambrils Unió va aconseguir un gran resultat davant el Reus (1-1) i davant el Nàstic, que va perdre per  0 a 1 al darrer minut de partit, quan els tarragonins van aconseguir marcar el gol de la victòria.



Comenta aquest article