Cultura

La sisena edició del festival Sunfec reuneix prop de 800 persones

Per Cristina Sierra

Un moment de la sisena edició del festival Sunfec al pavelló, el passat dissabte

El Palau Municipal d'Esports va acollir, aquest passat dissabte, la sisena edició del Festival de Música Electrònica Sunfec, organitzat per l'Associació de Música Electrònica de Cambrils (AMEC), amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils. Francesc Múrcia, membre de l'AMEC, ha afirmat a Revista cambrils Diari Digital que des de l'associació es fa una valoració molt positiva d'aquesta sisena edició, que ha comptat amb una retallada del 50% del pressupost respecte l'any passat. Múrcia ha apuntat que l'assistència ha disminuït lleugerament respecte l'any passat, ja que els altres anys podien arribar a assistir prop de 1.200 persones. "Tot i tenir un pressupost reduït, estem contents perquè van venir prop de 800 persones. Hem pogut complir amb les expectatives".

El festival va començar a les 23.30 hores i tenia com a cap de cartell a Dj Lukas & David Moleon. Completaven el cartell les actuacions d'Alex Under, Robert Lamart i
Fran de Breakstorm & Prince Osito, el guanyador del concurs de Dj’s d’enguany. Les actuacions es van allargar fins a les 7 del matí. Com cada any, el festival va comptar amb un equip d'efectes especials, a càrrec de Vj Guru, i es va habilitar una zona de fumadors a l'exterior del recinte per al públic assistent.

Comenta aquest article