Esports

S'amplien els horaris de la piscina i del gimnàs del pavelló municipal

Per Cristina Sierra

Lluís Abella va explicar, el passat divendres, les novetats d'enguany de l'oferta d'activitats esportives del pavelló

La piscina municipal i el gimnàs ampliaran el seu horari aquesta temporada, tal com va anunciar, el passat divendres, el regidor d'Esports i Festes –Lluís Abella– durant la presentació del programa d'activitats esportives per la temporada d'hivern que organitza l'Institut Municipal d'Esports de Cambrils (IMEC).

Les instal·lacions municipals s'obriran a les 7 del matí, una hora abans de l'horari que hi havia fins ara, i es tancarà a les 22 hores. El regidor va explicar que havien rebut moltes peticions que demanaven ampliar l'horari de la piscina i del gimnàs. "En un principi vam decidir obrir la piscina però hem considerat obrir també el gimnàs davant les peticions dels cambrilencs".

D'altra banda, Abella va apuntar que els diumenges també s'obrirà la piscina perquè les famílies puguin gaudir de les instal·lacions. L'activitat preveu que tots els menors de 15 anys, acompanyats dels pares, puguin accedir a la piscina de manera gratuïta. "L'objectiu és potenciar aquesta activitat", va afirmar.

La passada temporada va comptar amb una mitjana de 2.000 abonats

El regidor va explicar que l'oferta de les activitats que es fan al Palau Municipal d'Esports "és molt atractiva" i s'han mantingut aquelles activitats que tenen molt bona acollida per part dels usuaris. Així doncs, es mantenen les activitats aquàtiques per als xiquets i xiquetes i per la gent gran i les activitats de fitness per adults.

Les inscripcions per aquesta nova temporada comencen avui i les activitats començaran el proper dilluns 24 de setembre. Cal apuntar que la passada temporada, el pavelló va comptar amb una mitjana de 2.000 abonats, una xifra que s'espera incrementar amb els nous horaris establerts per enguany.

Comenta aquest article