El Cambrils Club Hoquei guanya el primer partit de lliga davant el Reus Ploms

Un moment del partit disputat ahir entre el Cambrils i el Reus Ploms

El Cambrils Club Hoquei va començar, ahir, la lliga amb una victòria davant el Reus Ploms per 6 gols a 1. El partit va començar amb el domini dels cambrilencs. Als dos minuts i mig, un contraatac de Francesc Arcos amb passada cap a Oriol Valera va acabar amb gol de Valera. Pocs minuts després, el contraatac del Reus Ploms va acabar amb un gol igualant el marcador. El partit va continuar amb anades i vingudes cap a les dues porteries on els porters es van emprar al màxim. Quan faltaven set minuts pel final de la primera part, una jugada de Jaume Anglès, del Cambrils, iniciada al seu camp amb l’ajuda d’August Villamajor, va col·locar la bola a l’escaire fent pujar el marcador 2-1.

La segona part va començar amb un contraatac de Riqui, que li va fer una passada a August i l’intent de rebuig del porter va fer que la bola entrés en pròpia porteria quedant així 3-1 el marcador. Aproximadament a la meitat de la segona part es va senyalar falta directa a favor del Reus Ploms per acumulació de faltes. A falta de tretze minuts, es va produir un contraatac del Cambrils portat a terme per Marcos Serrano, que va acabar fent gol d’un fort xut creuat. Això va fer pujar el 4-1 al marcador. Quan gairebé es podia donar per acabat el partit, una jugada del Cambrils va acabar amb gol de Riqui Vidal. A vint-i-nou segons del final del partit, una falta directa a favor del Cambrils per acumulació de faltes del Ploms va fer que el capità Francesc Arcos anotés el sisè i últim gol del partit, 6-1.

Aquest primer partit de lliga es va avançar perquè el pavelló estarà ocupat aquest cap de setmana amb el Sunfec. El proper divendres 21 de setembre es disputarà el segon partit de lliga entre el Reus Deportiu i el Cambrils.