Esports

El Cambrils Club Triatló aconsegueix l'ascens a la primera divisió de la lliga nacional de clubs de triatló

Per Redacció

Imatge de l'equip del Cambrils Club Triatló

El passat 1 de setembre es va disputar el Triatló Olímpic de Banyoles –considerat 'el triatló de Catalunya' pels seus 27 anys d’història–, i que era la darrera prova puntuable de la lliga de triatló per a clubs 2012. El Cambrils Club Triatló hi va prendre part, amb un equip format per Manel Zúñiga, Fernando Vaquero i Luis Javier Sánchez. Altres integrants del club local també van desplaçar-se fins a la localitat gironina.

La competició, que va fer-se a tocar de l’estany de Banyoles i va reunir un miler de participants, va consistir en 1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de cursa a peu. Les tres primeres posicions van ser per al CN Prat Triatló (6:18:39), seguit de CN Vic (6:21:19) i el CN Olot (6:23:25). Finalment, els cambrilencs van situar-se en el lloc 24 de la classificació amb un temps total de 7:04:03. Manel Zúñiga va completar la prova amb un temps de 2:14:55, Fernando Vaquero la va fer en 2:20:09 i Luis Javier Sánchez va realitzar un temps de 2:28:59.

Ascens de categoria a primera divisió

Després d’aquesta competició, el Cambrils Club Triatló ha quedat en la tercera posició de la classificació general de la lliga de segona posició, lloc que li dóna l’ascens automàtic a la primera divisió. Així doncs, la propera temporada el club cambrilenc competirà en la primera divisió de la lliga nacional de clubs de triatló. També han aconseguit l’ascens a aquesta categoria: el Club Esportiu Manresa, el CD Fasttriatlon i el Cerdanyola CH.

Cal destacar que durant aquesta temporada, el Cambrils Club Triatló ha participat al campionat del món, al campionat d’Espanya, a la lliga de duatló i a la lliga de triatló. Des del club fan una valoració molt positiva dels resultats aconseguits enguany, tenint en compte que el club es va crear fa poc més de dos anys. Actualment, el club compta amb una seixantena d’integrants que, a banda de trobar-se per compartir un esport, són un grup d’amics que també comparteixen oci, trobades, sortides, dinars i sopars.

Comenta aquest article