Informació general

Ja està oberta la convocatòria dels premis-beca de corresponsals joves als instituts cambrilencs

Per Redacció

El passat 3 de setembre, el departament de Joventut de l'Ajuntament va obrir el termini per a la convocatòria dels premis-beca de corresponsals joves als instituts cambrilencs. Les sol·licituds s’han d’entregar al Punt d’Informació Juvenil, fins el dia 5 d'octubre.

Aquestes beques estan adreçades a joves censats a Cambrils, alumnes que durant el curs 2012-2013 cursin tercer i quart d’ESO i qualsevol curs de Batxillerat o de Cicles Formatius. Els centres participants són l’institut Ramon Berenguer IV, l’institut Cambrils, l’institut La Mar de la Frau, el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i l’escola d’Hoteleria i Turisme, així com els alumnes de la UEC i  de l’Escola d’Adults. Els premis estan valorats en 300 euros, 150 euros dels quals són en activitats formatives i/o lúdiques del Carretera i Manta. Es lliuraran onze premis, dos per a cadascun dels instituts, un per a l'escola d’Hoteleria i Turisme, un altre per a l’Escola d’Adults i per a la UEC.
 
Aquests premis formen part d’una de les accions contemplades al Projecte del Punt d’Informació Juvenil, on el que es pretén és treballar per donar una informació actualitzada i de qualitat per als joves, per tal que puguin decidir, formant part d’un dels eixos de treball del Pla Municipal de Joventut. A més enguany, com a novetat, es farà una trobada dels corresponsals dels darrers anys.

Comenta aquest article