Edgar Curto queda segon en una nova prova ciclista disputada a Sant Esteve d'en Bas

Un moment de la prova ciclista disputada a la localitat de Sant Esteve d'en Bas

El ciclista cambrilenc Edgar Curto, va competir el passat 11 de setembre, en una nova prova de ciclisme infantil de carretera a la població gironina de Sant Esteve d'en Bas. Els participants havien de fer 12 voltes d'un circuit 1,250 quilòmetres, per tal de completar un total de 15 quilòmetres i, amb tres esprints puntuables cada quatre voltes.

En la primera volta, el pilot es va trencar en diversos grups degut al fort ritme que van marcar alguns corredors. El cambrilenc Edgar Curto va quedar-se en les posicions de darrere, perquè se li va sortir la cadena de la bicicleta. Tot i això, en la quarta volta, Curto va aconseguir col·locar-se en el grup principal i al final d'aquesta mateixa volta va guanyar l'esprint d'aquest grup, quedant segon ja que per davant havia marxat un corredor escapat fins al final de la prova. En el segon esprint de la vuitena volta i, gràcies a una potent arrencada, el cambrilenc va tornar a situar-se segon, mentre que en el tercer i últim va quedar en segona posició. Finalment, el cambrilenc va pujar al podi en el segon lloc. La propera cursa ciclista es disputarà aquest diumenge a Blanes.