Informació general

L'Escola de Música prorroga el període de matriculació davant la falta d'inscripcions

Per Cristina Sierra

Façana de l'Escola Municipal de Música de Cambrils

L'Escola Municipal de Música encara té obert el període de matriculació per aquest curs 2012-2013. La directora del centre –Eva Garriga– ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital que enguany s'ha ampliat el període de matriculació perquè no s'han cobert totes les places que ofereix l'escola. En concret, l'escola té places de guitarra, piano i llenguatge per adults. "Els altres anys, al setembre, ja ho teníem tot ple i enguany hem hagut d'allargar el període i hem ofert les places per adults". Garriga ha confirmat que, per aquest nou curs, una seixantena d'alumnes han deixat l'escola, la majoria "per tema econòmic". Cal apuntar que el curs passat l'escola tenia 316 alumnes.

La directora ha afirmat que el fet d'haver incrementat l'import de les quotes ha afectat el nombre d'alumnes, tot i que també ha apuntat que un dels principals problemes és que "els pares no saben si mantindran la feina per aquest curs i poder pagar les quotes".  De moment, el nombre d'alumnes per el curs 2012-2013 se situa en uns 250 i el període de matriculació es tancarà el proper 21 de setembre. Les persones que estiguin interessades en apuntar-se a l'escola poden trucar al telèfon 977 36 81 02 o enviar un correu a info@escolamusicacambrils.com.

Tres professors menys per aquest curs

D'altra banda, Garriga ha explicat que aquest curs l'escola comptarà amb tres professors menys. "Aquests professors eren interins i feien poques hores a la setmana". Tal com ha apuntat la directora del centre, els professors que hi ha ara en plantilla han reorganitzat els seus horaris per poder agafar les hores que han quedat lliures.

Comenta aquest article