Cultura

El col·lectiu Orígens porta els seus "Interiors" a l'Espai El Pati, una mostra de pintura, fotografia, escultura i poesia

Per Berta Ruiz

L'exposició Interiors està instal·lada a l'Espai El Pati del Centre Cultural

El col·lectiu Orígens va inaugurar, ahir al vespre a l’Espai El Pati, l’exposició “Interiors”, una mostra amb diferents obres de pintura, fotografia, escultura i poesia, que tenen com a nexe comú la passió per les formes artístiques d’expressió, l’entusiasme pel treball de creació col·lectiu i la il·lusió per l’art marcadament vital.

El representant del col·lectiu Orígens –Ignasi Papell– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que, “Orígens va néixer arran d’una exposició col·lectiva que vam fer a Mallorca. Aquí a Cambrils portem els interiors. Què sentim, quins sentiments tenim, què ens agrada mostrar de nosaltres mateixos, amb quins interiors treballem i cap a quins exteriors volem anar. Des de la seva particular visió, cadascú ha acabat traslladant aquest concepte d’interior i exterior. Hi ha pintura sobre portes i persianes recuperades, hi ha escultura, hi ha gàbies antigues, hi ha llençols antics pintats, hi ha poemes escrits sobre lones, hi ha sorra de la platja de Cambrils, hi ha molt de color, hi ha fotografia amb colors molt vius –feta tal qual o amb composicions de retocs fotogràfics– i d’altres manipulacions”.
Durant l’acte d’inauguració, es va comptar amb l’actuació d’Àngela Fernández (violoncel) i Jordi Robert (veu).

El col·lectiu Orígens està integrat per artistes procedents de diferents llocs com Mallorca, Castella-la Manxa, Barcelona, Donosti o Barcelona.

Comenta aquest article