Cultura

El Servei Local de Català ja té a punt la nova oferta de cursos 2012-2013

Per Redacció

Els cursos del Servei Local de Català de Cambrils s'imparteixen al Centre Cultural i Ocupacional

Des d’ahir dilluns, ja es poden consultar al web del Centre de Normalització Lingüística (www.cpnl.cat/reus) els horaris i els preus dels cursos previstos per aquest curs. Tot i que les inscripcions no començaran fins al dia 12 de setembre per a l’antic alumnat, el Servei Local de Català de Cambrils (SLC), del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ja té a punt al web tota la informació sobre nivells, horaris i preus dels cursos previstos per al període octubre de 2012 a gener de 2013. La difusió també s'està fent a través del Facebook i Twitter del Centre de Normalització Lingüística.

El Servei Local de Català ofereix a Cambrils més de 200 places, distribuïdes en vuit cursos presencials, per a aquelles persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells Bàsic i Elemental) i per a aquelles que ja el parlen però volen aprendre a escriure’l adequadament (nivells Intermedi (B) i de Suficiència (C). En la majoria de casos es fan classes dos dies a la setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous) i cada sessió dura 1 hores i 45 minuts o bé 2 hores.

La novetats d’enguany són els cursos semipresencials amb Parla.cat de nivell I1, S1, S2 i S3. També hi ha disponible, des del web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat), un cercador de cursos, per nivell i per localitat, que permet trobar informació de tots els que aquesta tardor s’iniciaran a tot Catalunya.

Comenta aquest article