Esports

El Club Atletisme Cambrils participa en el Campionat d'Espanya cadet de pista coberta

Per Pere FerrandoL'atleta Carlos Martínez va participar aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya cadet de pista coberta
Durant el passat cap de setmana es va disputar al Palacio Municipal de Deportes d'Oviedo el Campionat d'Espanya de pista coberta de la categoria cadet. En representació del Club Atletisme Cambrils hi va participar l'atleta Carlos Martínez a la prova dels 60 metres llisos.

La seva prestació va ser força positiva. El Carlos havia assolit la marca mínima de participació en un control cadet organitzat a Sant Cugat, aprofitant la benevolència del vent d'aquell dia: amb + 1,7 de vent a favor, va parar el cronòmetre en 7”69. A Oviedo va repetir exactament la mateixa marca, que també és coincidència, però en aquest cas sense la influència del vent, al tractar-se d’una competició de pista coberta. Tot i tenir el mateix valor numèric, cal considerar el registre com a marca personal.
Ara bé, tot va ser fruit d’una situació anecdòtica inusual. Va córrer malament la cinquena eliminatòria acusant els nervis del nivell de la competició, sobretot en el moment de la sortida, on va reaccionar tard al tret. Però a l’hora de donar oficialitat als resultats es van convocar els corredors de la quarta i cinquena eliminatòria per informar-los que la videofinish havia patit un problema tècnic i no havia cronometrat els temps, motiu pel qual es van haver de repetir les sèries esmentades. La segona oportunitat va ser aprofitada pel Carlos per rendir al màxim de les seves possibilitats.

El Carlos arribava a la competició amb la 39a marca dels 40 participants inscrits. Acabada la competició havia pujat fins a la 22a marca de tots els competidors, un balanç força esperançador de cara a la cita estatal a l’aire lliure d’aquí a 4 mesos.


Comenta aquest article