Informació general

Un intens xàfec, amb una precipitació de 14,6 litres/m2, provoca problemes puntuals a Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Dues persones fan equilibris per esquivar els xolls del carrer Mar de la Frau, ahir al migdia

Després de vint dies sense que caigués cap gota, ahir, a primera hora del matí, va caure un intens xàfec sobre Cambrils que va suposar una quantitat de precipitació de 14,6 litres/m2, segons dades recollides per l'estació Meteoclimàtic de la Parellada. El xàfec va ser intens i donada aquesta intensitat en la precipitació es van produir problemes puntuals a l'avinguda de la Diputació, on a les 8 del matí es va haver de tallar el trànsit per l'acumulació d'aigua. També es va haver de tallar la circulació per sota el pont de la via del tren al passeig de la Salle, on un vehicle hi va quedar encallat.

Problema endèmic al carrer la Mar de la Frau

El fort aiguat també va deixar en evidència alguns dels problemes endèmics en determinades zones de la població. Un d'aquests problemes és el de l'entollament que es produeix al carrer la Mar de la Frau. Aquest carrer de vianants que comunica el carrer de Lleida i l'avinguda de la Diputació, a l'alçada del Regueral, queda inundat i les persones que hi passen o bé s'han de posar al mig del xoll o bé han de fer equilibris per no mullar-se els peus.
Segons un dels veïns d'aquesta zona que ha comunicat aquesta situació a Revista Cambrils Diari Digital, aquest fet s'ha denunciat a l'ajuntament des de fa molts anys. Segons aquest veí, ahir mateix uns operaris van anar fins aquest carrer i van estar buscant una tapa de desguàs quan en aquesta zona, segons el veí, no n'hi ha cap.

L'aiguat es va produir a primera hora del matí

Comenta aquest article