El CFS Mediterrani s'imposa al Nàstic de Tarragona per 4 a 2, en el seu primer partit de la pretemporada

Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani disputat al pavelló, aquesta temporada passada

El CFS Mediterrani ha iniciat la pretemporada 2012-2013 jugant un partit amistós contra el Nàstic de Tarragona, equip que aquesta temporada militarà a la territorial, una categoria superior a la de l’equip cambrilenc.
El partit, disputat el dissabte 25 d'agost, va ser molt entretingut, amb un ritme de joc molt alt, fet que va obligar a realitzar continus canvis de jugadors per donar-los descans. Inicialment, la possessió de la pilota va ser per al Nàstic, però sense crear gaire perill ja que el Mediterrani es mostrava molt seriós en defensa. De fet va ser el conjunt cambrilenc el que es va avançar en el marcador, gràcies a un xut de llarga distància de Marce, que va sorprendre el porter tarragoní, després de recuperar una pilota al mig del camp. Poc després, el Mediterrani va augmentar la diferència gràcies a una jugada trenada que va finalitzar Fran. Després del segon gol dels cambrilencs, el Nàstic va posar setge a la porteria del Mediterrani i va aconseguir reduir distàncies gràcies a un xut des de lluny que va desviar un jugador del Nàstic –possiblement amb la mà– fet que va despistar al porter del Mediterrani, Emilio. Abans del descans però, un dels nous fitxatges del conjunt cambrilenc, Nico, aprofitava una passada de Joan al segon pal per establir el 3 a 1 amb el que s'arribava al descans.

A la segona part el ritme va baixar degut a la forta calor i al desgast dels jugadors a la primera part. Poc després d'iniciar-se el segon temps, el Nàstic va escurçar diferències, però el Mediterrani no es va posar nerviós i poc a poc va anar agafant el control del partit, fins al punt de ser l'únic equip que creava perill a la porteria contraria. En una d'aquestes ocasions, novament Fran aprofitant una altra gran assistència al segon pal de Joan, feia pujar el 4 a 2 al marcador amb el qual s'arribaria a la fi del partit.