Societat

L'Associació Cultural Vilafortuny recapta 1.500 euros a la barbacoa solidària

Per Redacció

La barbacoa solidària es va fer el passat divendres 17 d'agost

El divendres 17 d’agost al vespre es va celebrar, a la pista del Centre Cívic Vilafortuny, el segon dels actes programats per l’Associació Cultural Vilafortuny sota el lema “Estiu Festiu Solidari”. En aquesta ocasió, més de 200 persones van gaudir d’un vespre en família, tot sopant i divertint-se amb les diferents actuacions programades. Els beneficis d’aquesta vetllada de “barbacoa i festa per a tota la família”, 1.500 euros, es lliuraran al Departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Cambrils que, a través de Càrites Cambrils, ho distribuirà entre famílies del municipi en situació d’extrema necessitat.

La barbacoa va ser elaborada pel restaurant El Retiro de L’Hotelet i durant el sopar els assistents van gaudir de les actuacions de les Girls Show, dirigides per la coreògrafa i professora de ball dels tallers de l’ACV, Carolina Figueras; del grup de sevillanes de La Llosa dirigit per la Verónica Amador; de la dansa del ventre de la Fuensanta Peña; i l’humor i les píndoles teatrals del Sisco i la Rosa, del grup de teatre de l’ACV. Tots ells van actuar de forma desinteressada, col·laborant així amb aquesta vetllada solidària.
L’acte va ser conduït pels pallassos Los Tetes, que van fer riure tota la nit a grans i petits.

La festa va finalitzar amb el sorteig de diversos lots, aportats també com a col·laboració per diferents comerços: una nit d’hotel amb esmorzar per a dues persones a L’Hotelet, un cistell de productes del supermercat PlusFresc, quatre pizzes per endur del Restaurant Costa Verde, dues copes de gelat de la Gelateria La Jijonenca Cambrils Vila, un pernil de les botigues Bon Àrea i un pernil de Carnisseria Xarcuteria Amador.


Comenta aquest article