Esports

El cambrilenc David Llobet no fitxa pel CF Reus Deportiu per un error del club a darrera hora

Per Cristina Sierra

Imatge d'arxiu del cambrilenc, a l'esquerra, en un partit amb el Sant Andreu

El futbolista cambrilenc David Llobet, de 22 anys, no ha fitxat pel CF Reus Deportiu per un error del club. El passat divendres al matí estava previst que es fes la presentació del cambrilenc com a nou fitxatge del club reusenc però un error a darrera hora amb la seva edat ha fet que el club s'hagi vist obligat a fer marxa enrere. El cambrilenc, que farà 23 anys el proper 29 d'agost, no pot tenir fitxa de SUB 23 i el club ja té cobertes aquestes places i no té plaça pel futbolista.

Tal com ha explicat Llobet, a Revista Cambrils Diari Digital, el dijous va tenir lloc la firma del contracte i el cambrilenc va entrenar el matí i a la tarda amb els que havien de ser els seus companys d'equip. Divendres al matí, abans de la presentació, el cambrilenc va donar el seu DNI al club per poder fer la fitxa i el secretari tècnic del club –Gerard Escoda– es va adonar que el jugador deixava de tenir la condició de SUB 23, fet que impossibilitava la seva incorporació a l'equip.

Cal apuntar que el Reus va intentar fitxar al cambrilenc la temporada anterior però Llobet va voler continuar al Sant Andreu, equip on ha jugat les dues darreres temporades. De moment, Llobet continua sense equip i està pendent de dues possibles ofertes per jugar fora d'Espanya.

Comenta aquest article