Informació general

Continua la pràctica d'ocupar la primera línia de la platja del Regueral amb para-sols i cadires

Per Cristina Sierra

Imatge cedida per la veïna del Regueral on es pot observar l'ocupació a primera línia de la platja

La pràctica de plantar a primera del matí els para-sols i deixar les cadires soles a primera línia de la platja del Regueral continua sent una pràctica habitual. Tal com ha denunciat una veïna d'aquesta zona a Revista Cambrils Diari Digital, aquesta pràctica és diària durant aquest mes d'agost i és habitual baixar a la platja i trobar-se la primera línia ocupada.
La veïna explica que, a mesura que passa el temps, les famílies que arriben amb nens tenen problemes per buscar un lloc a prop de l'aigua per a què els nens puguin jugar a la vora, "la platja no és de ningú, és de tots. El que arriba primer es posa on vol i crec que cap persona pot imposar-se sobre els altres". La veïna demana que s'endegui alguna mesura per evitar aquesta ocupació matinera.

L'Ordenança Municipal no preveu cap tipus de sanció per ocupar la platja

Des del Consistori han apuntat que l'Ordenança Municipal de convivència no preveu, ara per ara, cap tipus de sanció per aquesta conducta. Des de l'Ajuntament consideren que actualment la incidència és mínima i no s'ha rebut cap queixa per aquest motiu. També s'ha apuntat que es prendrien mesures al respecte si aquesta actitud anés a més.

La pràctica d'ocupar la primera línia de platja, a la zona del Regueral, ja fa anys que es practica. Precisament fa tres anys, l'agost de 2009, Revista Cambrils es feia ressò d'un altre veí que també denunciava aquest fet.

Comenta aquest article