Informació general

Es condiciona el solar annex a l'edifici d'Aparcam per a l'estacionament d'autobusos

Per Cristina Sierra

Els autobusos de l'empresa Avantgrup estacionant al solar annex a l'edifici d'Aparcam, que es veu al fons de la imatge

L'empresa Aparcam ha arribat a un acord amb l'empresa de transports Avantgrup pel lloguer d'un solar municipal annex a l'edifici d'Aparcam per poder aparcar els seus autobusos i tenir la base operativa a Cambrils. Tal com han apuntat des del consistori, la despesa de l'ús del solar corre a càrrec de l'empresa turística. Aquesta és una de les mesures que ja va avançar el regidor de Governació –Dani Milan– com una de les opcions per recaptar diners per fer front a la càrrega econòmica que comporta el nou edifici, un total de 210.000 euros anuals.

Des del consistori han explicat que un dels requisits a l'hora de firmar el contracte amb Avantgrup va ser que els conductors dels autobusos fossin gent de Cambrils, un requisit que han complert. En els propers dies es farà la presentació oficial del contracte, on s'explicaran les condicions arribades amb l'empresa.

Els cotxes requisats per la grua es continuen dipositant darrere les dependències de la Policia Local

D'altra banda, un dels temes que sobta en relació a Aparcam és que no acull els cotxes requisats per la grua. Tot i que el pàrquing de les noves dependències té una capacitat per a 51 vehicles, la grua continua aparcant els cotxes darrere les dependències de la Policia Local. Des del consistori han explicat a Revista Cambrils Diari Digital que el problema que hi ha amb les noves dependències d'Aparcam és que no hi ha càmeres de seguretat per vigilar els cotxes retirats i és per aquest motiu que encara s'aparquen darrere les dependències policials. Tal com han apuntat des del consistori, es preveu solucionar el problema aquest any.

Comenta aquest article