Cultura

Miguel Bosé actua davant d'unes 4.000 persones a Cambrils

Per Cristina Sierra

Miguel Bosé interpretant un dels seus temes al principi del concert

El camp de futbol municipal va acollir, el passat dissabte a la nit, el concert de Miguel Bosé, emmarcat en el Festival Internacional de Música de Cambrils. Bosé va presentar la seva gira Papitwo davant d'unes 4.000 persones, la majoria dones, que no es van voler perdre el retorn del cantant a Cambrils tres dècades després del seu concert a les instal·lacions esportives de Cambrils Badia.

A un quart d'onze de la nit, Bosé va sortir a l'escenari per interpretar 'Mirarte', entre els aplaudiments i els crits del públic. Després de dues cançons, l'artista polifacètic va explicar que enguany celebra el 35 anys de carrera. "Si estic aquí és gràcies i és culpa de tots vosaltres", va afirmar. El concert va continuar amb èxits com 'Nena', 'Linda', 'Sevilla', 'Bambú', 'Te amaré', 'Morena mía', 'Como un lobo' i 'Amante bandido', que va posar punt final a l'espectacle.

Els talls de llum obliguen a aturar el concert en dues ocasions

L'anècdota de la nit es va produir quan Bosé estava cantant una de les seves cançons i se'n va anar la llum. El cantant, intentant mantenir la calma, va avisar al públic que hi havien problemes amb els generadors i que intentarien solucionar-ho el més aviat possible. Uns segons després d'anunciar que hi havien cinc minuts de descans i relacionar aquests problemes tècnics amb l'Ajuntament de Cambrils, la llum va tornar i Bosé va continuar amb el concert. Malauradament, poc minuts després, el problema va tornar a aparèixer i es va aturar l'espectacle durant uns 20 minuts aproximadament.

Des de l'organització del concert han enviat un comunicat explicant que els problemes tècnics dels generadors va ser un problema totalment aliè a l'Ajuntament de Cambrils i a la producció de l'espectacle. El comunicat diu: "l’organització del concert (Publiolimpia SLU i ATA Producciones) demana públicament disculpes a l’Ajuntament de Cambrils i a tot el públic assistent per aquest problema, completament aliè a la seva voluntat, ja que el concert va ser preparat amb tota l’atenció, amb l’experiència i amb tot el desplegament tècnic necessari per a l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques, condicions que, malauradament, no van ser suficients per evitar l’averia que, tot i que momentània, va provocar els dos talls de llum".

Revista Cambrils sorteja 10 entrades dobles pel concert de Las Migas

Revista Cambrils sortejarà 10 entrades dobles pel concert de Las Migas. El concert, que clausurarà la 38a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, tindrà lloc demà a la nit al parc del Pinaret. Per participar-hi, els lectors han d'enviar un correu electrònic a revistacambrils@revistacambrils.cat, indicant noms i cognoms i DNI. Els deu primers que enviïn el correu guanyaran les entrades i les podran passar a recollir des d'una hora abans del concert per la taquilla del parc.

El cantant en el moment d'adreçar unes paraules al públic

Prop de 4.000 persones van omplir el camp de futbol municipal

Comenta aquest article