Camp

La Festa Major de sant Roc, de l’Hospitalet de l'Infant, inclourà més d’una seixantena d’actes del 15 al 19 d’agost

Per Redacció



Cartell de la Festa Major de Sant Roc, de l'Hospitalet de l'Infant
La Festa Major de l’Hospitalet de l’Infant, en honor del seu patró Sant Roc, se celebrarà enguany del 15 al 19 d’agost. Durant aquests cinc dies, s’oferiran més d’una seixantena d’actes, que es donaran a conèixer aquest divendres 10 d’agost, a les 20 h, a la Plaça Catalunya, en l’acte de presentació del programa, on actuarà el grup "Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries”.

La festa començarà, però, el dimecres 15 d’agost, a les 19h, a la Casa de la Vila, amb el pregó. L’encarregat de pronunciar-lo aquest 2012 serà Ramon Miralles. Aquest veí de l’Hospitalet va ser el pregoner del poble dels 10 als 20 anys i és “un ferm impulsor i promotor de l’associacionisme i de la cultura local”, ha assenyalat l’alcalde, Alfons Garcia.

El concert dels Lax'n'Busto i la XXV Nit del Foc, actes destacats del programa

A partir d’aleshores, se succeiran els més de 60 actes programats, entre els quals destaca el concert dels Lax’n' Busto, previst per al dissabte 18 d’agost a mitjanit, amb “El Niño de la Hipoteca” com a teloner, al pati de l’Institut Berenguer d’Entença; el concert del grup de versions “Hotel Cochambre” (el dijous 16 d’agost, a les 00.30h, a la Marina Seca del port esportiu), la XXV Nit del Foc (el dissabte 18 d’agost, a les 22h) i la XXV Trobada de gegants, grallers i altres grups festius (el diumenge 19 d’agost, a les 18h, a la Plaça Berenguer d’Entença).

Enguany, com a novetat, el programa d’actes inclou més propostes adreçades al públic infantil, tant per la franja matutina com vespertina, ha remarcat la regidora de Festes, Àngels Pérez. I és que, segons ha explicat la mateixa regidora, “l’Ajuntament, la nova Comissió de Festes i les entitats locals que l’han dissenyat s’han esforçat perquè hi hagi activitats variades, per a tots els públics”.

II AMEH Summer Festival

D'altra banda, demà dissabte 11 d'agost, l'Associació de Música Electrònica de l'Hospitalet de l'Infant (AMEH) ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i altres entitats, la segona edició de l'AMEH Summer Festival, que es farà al camp de sorra de l'escola del poble (l’Escola Mestral). El festival començarà a les 17 hores i es perllongarà fins a la matinada. 

Comenta aquest article