Cultura

El Cor Infantil Guillem Fortuny interpreta la cantata “Un viatge esbojarrat” a la Cripta

Per Redacció

El Cor Infantil Guillem Fortuny durant la seva actuació a la Cripta de l'Ermita

El passat dimecres, el Cor Infantil Guillem Fortuny va presentar a la Cripta de l'Ermita la cantata Un viatge esbojarrat d’Enric Noyer, davant d’una sala plena de gom a gom. El cor, format per trenta nois i noies d’edats compreses entre 6 i 15 anys, va estar dirigit per Carolina Morales i va estar acompanyat per un grup instrumental format per Maria Albà (violí), Maurici Dalmau (viola), Javi Derteano i Juan Acosta (guitarra), Ivan Herzog i Jon Alonso (percussió), Judith Mas (piano), Gerard Dalmau (contrabaix) i Eladi Dalmau (acordió). A més del grup instrumental, els cantaires van participar com a instrumentistes amb percussió Orff a tres de les set cançons. La narració va anar a càrrec de Núria Carazo.

Un viatge esbojarrat és una cantata molt divertida on es representa un viatge amb creuer una mica esbojarrat. L’itinerari porta per diferents parts del món com ara l’Àfrica, la Xina, Nord-amèrica, Cuba, Brasil, Argentina, etc. Els cantaires entraven i sortien de l’escenari per interpretar cançons de cada indret per on anava el vaixell i es van caracteritzar amb elements molt divertits i característics fets per ells mateixos.

Aquesta producció ha estat realitzada en el marc de les IV Colònies Musicals a Sant Miquel de Campmajor que organitza l’AMPA de l’Escola Guillem Fortuny, que ha comptat amb la participació de nois i noies de l'escola i d’altres centres de Cambrils i Reus.

Comenta aquest article