Informació general

El Patronat de Turisme ja ha atès més de 34.000 demandes d'informació aquest estiu

Per Redacció

Imatge d'arxiu de les oficines del Patronat de Turisme de Cambrils

Més de 13.573 turistes ja han passat per les oficines de Turisme de Cambrils des del passat 15 de juny fins al 31 de juliol. Les xifres posen de manifest un augment important de les consultes realitzades per estrangers, que representen un 64% del total, mentre que els turistes catalans es situen en un 10,1% i els de la resta de l’Estat espanyol en un 25,20%. Durant el mateix període de l'any passat, es van atendre un total de 14.153 persones, un 0.42% més que enguany. Si s’analitza la procedència dels turistes que van realitzar les consultes consultes: l'any passat es va atendre un 4,17% més de turistes catalans; els turistes procedents de la resta de l'Estat –que van representar un 35%– van fer-ho un 9,8% més que enguany, mentre que les consultes de turistes estrangers han pujat enguany, un 13,97%.

El plànol de Cambrils, la demanda més sol·licitada

Respecte les demandes efectuades pels turistes, en aquest primer mes i mig de la temporada estival, el Patronat de Turisme de Cambrils n’ha atès 34.030 demandes. I de totes elles, la informació més sol·licitada ha estat el plànol de Cambrils, destacant el fet que des del Patronat se n’han repartit 7.693. Les següents demandes més nombroses han estat la localització de punts d’interès, la sol·licitud d’altres plànols i informació sobre rutes i visites guiades.

Els turistes catalans i francesos, els que més visiten les oficines de turisme

Els turistes de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol que més visiten tant l’oficina central com les oficines de Turisme de Cambrils són: els catalans (27.78%), seguits dels aragonesos (24.42%), els bascos (22,17%) i els navarresos (10.22%). Respecte al turisme estranger, els visitants que més s’han adreçat al Patronat de Turisme per demanar informació han estat els francesos (54.93%), els anglesos (10.20%), els alemanys (9.1%), i els russos (6.2%) –amb un augment considerable d’un 8%– i els holandesos (5.0%), amb un lleuger descens respecte l’any anterior.


Comenta aquest article