Esports

Les subvencions a les entitats esportives de cara al proper curs es reduiran un 40%

Per Redacció

Imatge del Palau Municipal d'Esports

L’Institut Municipal d’Esports (IMEC) va convocar, aquest passat dimecres al vespre, a les entitats esportives cambrilenques per exposar-los-hi els canvis que hi haurà a les bases de les subvencions ordinàries i extraordinàries que es donen a les associacions, AMPA’s i esportistes individuals. La partida total d'enguany serà de 65.000 euros, un 40% menys que l'any anterior.

El regidor d’Esports, Lluís Abella, va explicar als més de trenta assistents a la reunió que els criteris d’atorgament de subvencions per al proper curs es veuran modificats substancialment. Abella va confirmar als assistents que la conjuntura econòmica obliga a ser encara més curosos en l’atorgament de subvencions i que a partir d’ara, valoraran més positivament aquelles accions que promoguin la iniciació esportiva.

A nivell econòmic, la decisió no implicarà una rebaixa lineal igual per a tothom, sinó que en funció del nombre de fitxes acreditades, l’entitat rebrà més o menys recursos. La resposta de les entitats, a nivell general, va ser de comprensió amb la situació i moltes d’elles van afirmar que ja preveien una rebaixa important de la subvenció. També van fer una petició, tenir accés als resultats que condicionarien la xifra rebuda per garantir la transparència i que tots estiguessin en igualtat de condicions. El regidor va acceptar-la.

Comenta aquest article