Esports

Jornada irregular dels Vogadors Vent d'Estrop en la quarta regata de la Lliga Catalunya de Llaguts

Per Redacció

L'equip veterà masculí va quedar tercer (imatge cedida per J. Carlos Pérez)

El passat diumenge 29 de juliol es va celebrar a Flix (Ribera d’Ebre), la quarta prova de la X Lliga Catalana de Llaguts. La jornada va estar marcada per l’extrema calor que va fer durant tot el matí, amb temperatures que van superar els 36 graus al migdia. Els resultats per a l’equip cambrilenc, sense ser dolents, no van anar en la línia ascendent amb què havia iniciat el campionat. Un cop més, es va demostrar que Flix no és un lloc propici per als bons resultats per a la majoria de les tripulacions cambrilenques. La jornada es va iniciar, a proposta del club CR Xon’s Empuriabrava, amb un emotiu minut de silenci amb motiu de les víctimes pels incendis recents de l’Empordà.

Les dues tripulacions sènior masculí demostren el seu bon estat de forma

A la categoria sènior masculí, a la primera divisió, el Cambrils A va aconseguir fer el 4t lloc a la crono, cosa que li va permetre entrar a la final A, i un cop allí, va fer la segona posició final empatats amb l'AE Xino-Xano de Deltebre, després que les jutges haguessin de visualitzar el vídeo de la foto-finish i no poguessin esbrinar quina de les dues tripulacions havia entrat abans, i per tant, van decidir atorgar la 2a posició a totes dues tripulacions. La regata la va guanyar un cop més, el Club Rem Badalona. (En aquest link de Youtube es pot veure la disputa d'aquesta final).
A la 2a divisió, el Cambrils B va aconseguir guanyar amb certa facilitat la seva final per davant de CR Es Vano, CR Casinet i CN Móra d’Ebre, després d’haver fer el segon millor temps a la prova cronometrada. Pel que fa a la categoria sènior femení, en aquesta ocasió, la tripulació cambrilenca no va tenir gaires opcions davant l’empenta de CR Xon’s Empuriabrava, i va entrar en 2a posició per davant de CN Flix i CR Santa Cristina.

Els veterans no van tenir el seu millor dia

A la categoria veterà masculí, els Vogadors van assolir en 3a posició final, per darrere de C Natació Badalona i CR Arenys, després d’haver aconseguit idèntic resultat a la crono. Pel que fa a les veteranes, les cambrilenques, després d’haver fet el 4t millor temps a la crono, van assolir la mateixa posició final per darrere de AVBM Torredembarra, C Natació Badalona i C Rem Badalona.

Resultat diversos a les categories inferiors

El millor resultat el va aconseguir la tripulació juvenil masculí que va fer-se amb la segona posició final per darrere de C Rem Badalona i entrant per davant de CN Mora d’Ebre i de C Natació Badalona, que va ser desqualificat pels jutges, posteriorment. A la categoria juvenil femení, mala jornada per les vogadores locals ja que no van poder passar de la tercera posició final, després d’haver estat superades per CR Santa Cristina i CR Xon’s Empuriabrava. A la categoria cadet, la tripulació masculina, va guanyar la final B i va aconseguir la 5a posició final per davant de CR Santa Cristina i CN Móra d’Ebre. Les xiquetes, per la seva part, tampoc no van tenir el seu millor dia i van ser superades per C Rem Badalona, aconseguint la 2a posició final. Finalment, els més petits, els infantils, van assolir una meritòria 2a posició final per davant de CN Flix B, CN Móra d’Ebre B i CN Móra d’Ebre A.

Amb aquesta regata, ja s'ha traspassat l’equador del campionat en el que els Vent d’Estrop estan amb possibilitats de disputar el campionat a totes les categories. La propera regata se celebrarà aquest proper diumenge 5 d’agost a Badalona (Barcelonès) en la que es torna a competir en mar obert, després d’haver-ho fet en riu en les dues darreres proves.

Un moment de la prova celebrada a Flix (imatge cedida per J. Carlos Pérez)

Comenta aquest article