Societat

Èxit de participació en les tres primeres nits del programa per a joves "Viu d nit"

El programa d'activitats per a joves "Viu d nit", organitzat per les Àrees de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Cambrils, ha estat, segons els organitzadors, tot un èxit de participació en les tres primeres nits d'activitats d'aquest trimestre. Més d'un miler de joves es van apropar a les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports de Cambrils durant els diferents dies programats –7 de gener, 4 de febrer i 4 de març– per practicar alguna de les activitats del programa, com ara skate, futbol 3x3, rocòdrom, Playstation, jocs de rol, futbolins o cinema. 

Des de les Àrees de Joventut i Esports es valora molt positivament l'acollida que ha tingut el programa "Viu d nit", "ja que els joves poden gaudir d'una oferta d'oci alternatiu, en el qual es genera una dinàmica de conviència molt sana". Des de les dues àrees s'han iniciat contactes amb el programa d'oci alternatiu de Gijón "Abierto hasta el amanecer", pioner a tot l'Estat, per millorar el "Viu d nit" de Cambrils i "fer-ne una alternativa real d'oci de nit per a joves".

Les pròximes edicions del programa d'activitats "Viu d nit" seran el proper 22 d'abril, el 13 de maig i el 10 de juny. A l'estiu, el programa es traslladarà a la platja.

Comenta aquest article