Cultura

Xavier Cucurull i Natàlia Vostrukhina reben els Premis d'Excel·lència 2012

Per Berta Ruiz

Un moment de l'entrega dels premis. D'esquerra a dreta: Carmen Quintana, Xavier Cucurull, Mercè Dalmau, Natàlia Vostrukhina i Encarnació Ricart

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament, juntament amb l’Antena del Coneixement de la URV a Cambrils van fer entrega, ahir a la tarda a la sala de plens del consistori, dels Premis d’Excel·lència per a alumnes de Cambrils. Uns premis que, en la seva quarta edició, pretenen reconèixer l’esforç i els bons resultats acadèmics dels millors alumnes que enguany acaben estudis  a Cambrils.

Enguany, es van convocar dues categories: per un costat el Premi d’Excel·lència per alumnes de Batxillerat i per altra banda, el Premi d’Excel·lència per alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior. La distinció en l’apartat de Batxillerat va recaure en Xavier Cucurull Salamero, alumne de l’institut Cambrils, que ha obtingut una nota mitjana de l’expedient de Batxillerat de 9,43 i, una nota d’accés a la universitat de 9,098 sobre 10. La distinció en l’apartat de Cicles Formatius de Grau Superior va ser per a Natàlia Vostrukhina, alumna de l’institut de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils del cicle de grau d’animació turística, amb una qualificació final del cicle de 9,58. Ambdós alumnes van ser obsequiats amb una placa commemorativa i un ordinador portàtil.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament –Carmen Quintana– i la vicerectora de la URV, Encarnació Ricart. Totes elles van voler lloar l'esforç, la dedicació i el treball d'aquests alumnes que han aconseguit l'excel·lència en els seus estudis.

Xavier Cucurull Salamero, alumne de l'institut Cambrils, va rebre el Premi d'Excel·lència de Batxillerat

Natàlia Vostrukhina, alumna de l’institut de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils va rebre el Premi d'Excel·lència de Cicles Formatius de Grau Superior

Comenta aquest article