Cultura

Es cancel·la el 5è Concurs de Dj's Ciutat de Cambrils per la pluja de dissabte, després de quatre actuacions musicals

Per Berta Ruiz

Un moment del concurs de dj's, el passat dissabte a la tarda, al passeig de les Palmeres

El 5è Concurs de Dj’s Ciutat de Cambrils, organitzat per l’Associació de Música Electrònica de Cambrils (AMEC) es va haver de cancel·lar, aquest passat dissabte, per la pluja. La sessió musical que, com cada any, va fer-se al passeig de les Palmeres va iniciar-se cap a les cinc de la tarda, però després de les actuacions de quatre dels nou finalistes es va haver de suspendre per les condicions meteorològiques. Des de l’organització han manifestat que, encara no poden confirmar el dia que podrà reprendre’s el concurs, tot i que confien que pugui fer-se aquest dissabte vinent, 4 d’agost. Això, segons el president de l’AMEC –Huascar Pintado– ho han d’acabar de concretar amb el departament de Joventut de l’Ajuntament. 

En aquesta final del concurs de dj’s hi participen un total de nou finalistes: el madrileny Juan Ignacio Meneses, Antuan Verty de Vic, David Torres de Reus, Ivan Loba de Flix, Miquel Àngel Fiol de Mallorca, Laura Abril de Barcelona, el cambrilenc Francesc Barrachina, el reusenc Daniel Barceló i Javier García de Sabadell. Tots ells presenten unes propostes amb diferents estils com el techno, el hardtechno, el minimal, house, electro, trance-psytrance, drum&bass o el dubstep.

El guanyador d’aquesta edició, com cada any, tindrà l’oportunitat de participar al Festival Sunfec, que és la activitat més gran on cada any actuen estrelles nacionals i internacionals juntament amb dj’s, productors i col·lectius locals. A banda, el primer classificat s’endurà un premi econòmic de 200 euros, el segon classificat un premi econòmic de 100 euros i el tercer classificat, 50 euros.

Comenta aquest article