Societat

Tallers infantils per a la canalla i una nova sessió de contes, les darreres activitats de la campanya "Juguem i fem comerç"

Per Berta Ruiz

Un moment dels tallers a la plaça d'Espanya, a càrrec de Rosa Sarrà

La plaça d'Espanya, per un costat, i la plaça de Josep Martí i Nolla per l'altre, van acollir ahir a la tarda, dues noves activitats emmarcades en la campanya comercial "Juguem i fem comerç", promoguda per l'Associació de comerciants Vilacentre i l'Oficina del Pla de Barris. A la plaça d'Espanya s'hi van organitzar diferents tallers infantils, a càrrec de Rosa Sarrà. Els més petits van poder fer tot tipus de manualitats. Van poder pintar i dibuixar amb colors, van fer peces amb plastilina, van crear objectes jugant amb cartolines i d'altres creacions amb diferents materials. Per altra banda, i de forma gairebé simultània, a la plaça de Josep Martí i Nolla, Montse Parra va oferir una nova sessió de contes per a la canalla.

La propera activitat de la iniciativa "Juguem i fem comerç" tindrà lloc el dijous 2 d'agost. En aquesta ocasió, hi haurà una tarda de cucanyes, a la plaça d'Espanya a partir de les 19 hores.

Montse Parra va explicar un conte a la plaça de Josep Martí i Nolla

Comenta aquest article