Cultura

La Biblioteca Municipal obre les seves portes als xiquets i xiquetes dels esplais d'estiu

Per Berta Ruiz

Un moment de la sessió de contes que Rosana Andreu va oferir, el dimecres al matí a la Biblioteca, als xiquets de l'esplai del Palau Municipal d'Esports

Durant aquest estiu, la Biblioteca Municipal de Cambrils ofereix unes entretingudes activitats a les seves instal·lacions, amb sessions de contes per als xiquets i xiquetes que estan apuntats als diferents esplais d’estiu. L’encarregada d’aquesta activitat és Rosana Andreu que pretén oferir una visió més lúdica de la Biblioteca i amb aquest objectiu organitza unes sessions molt amenes, posant èmfasi en la participació activa de la canalla, tot explicant contes des de la vessant més humorística amb títols com “Caca de Vaca” o “Corre, corre, carbasseta…”.  De moment, per aquesta activitat ja hi han passat els esplais estivals de l’escola La Bòbila, de la llar d’infants Tic-Tac, de l’escola Joan Ardèvol i del grup d’activitats del Palau Municipal d’Esports. Per aquest divendres, també esperen la visita de l’esplai La Xarranca. Tothom qui ho vulgui pot sol·licitar les visites a través de la pàgina web mitjançant un formulari, així com el préstec de lots de llibres: http://www.bibliotecaspublicas.es/cambrils/pregunte.htm#68889. L'activitat es farà fins al dia 10 de setembre, d'acord amb la demanda que hi hagi.

Cal destacar que aquest tipus d’activitats també se segueixen fent durant el curs escolar però amb un altre format. Durant el període escolar, aquestes visites s’engloben dins de l’Oferta Formativa de la Biblioteca, amb visites guiades als escolars –de diferents nivells educatius– on s’explica el funcionament de la Biblioteca, així com el servei de préstec de maletes i de lots de llibres per a completar les biblioteques dels centres escolars.

Comenta aquest article