Informació general

Diverses televisions holandeses emetran un reportatge sobre Cambrils i la Costa Daurada

Per Redacció

L'equip de la televisió belga gravant imatges pel Barri Antic

El Patronat de Turisme de Cambrils en col·laboració amb el tour operador Solmar, oferirà una visita guiada a un equip de televisió procedent de Bèlgica, que enregistrarà imatges per diferents emplaçaments de la població, i parlarà dels atractius turístics de Cambrils.
L’equip d’enregistrament es mourà per Cambrils amb el trenet turístic per captar l’essència de la vila i viure, com un turista més, el recorregut que fa aquest. Per altra banda, també faran ús de la bicicleta per passejar pel litoral i gaudir de les vistes del port pesquer i esportiu, i de les platges del municipi, fet que els permetrà gaudir del clima i de les vistes que ofereix Cambrils en aquesta època de l’any.

A més, des del Patronat també s’han organitzat visites culturals a l’antic refugi de la Guerra Civil situat al carrer de les Creus, una passejada pels carrers del Barri Antic i una visita a l’Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola per tal que puguin veure els productes naturals que també ofereix la població.
Amb la voluntat d’apropar la realitat de la Costa Daurada, la productora realitzarà un programa que explica què fan els turistes en les seves vacances a Cambrils, gravant turistes reals que ara estan passant uns dies al nostre municipi. Posteriorment, aquest reportatge sobre Cambrils i sobre la Costa Daurada serà emès per diverses televisions holandeses.

Comenta aquest article