Esports

La patinadora Alba Muñoz queda quarta al campionat de Catalunya infantil disputat a Cambrils i es classifica pel campionat d'Espanya

Per Redacció

Imatge de grup dels patinadors que van aconseguir la classificació per al campionat d'Espanya. La cambrilenca, Alba Muñoz, és la segona per la dreta

El passat cap de setmana, entre el 20 i el 22 de juliol, Cambrils va acollir el campionat de Catalunya infantil de patinatge artístic. Van participar-hi una trentena de patinadores en la modalitat de lliure femení, vuit patinadors en lliure masculí, catorze de la modalitat de figures obligatòries i una parella de dansa. De la demarcació de Tarragona van participar-hi vuit patinadores i un patinador. Del Club Patí Cambrils va competir la patinadora Alba Muñoz , que va assolir la quarta posició i la classificació directa pel campionat d’Espanya que es farà al País Basc entre els dies 19 i 21 d’octubre.
La patinadora cambrilenca va fer una excel·lent execució del disc curt durant la jornada de dissabte, que la situava en la 4a posició. Una posició que va poder mantenir el diumenge, en l’execució del disc llarg, quedant així en la quarta posició final. Aquest és el millor resultat aconseguit per aquesta patinadora després d’haver participat quatre temporades consecutives en campionats de Catalunya. El campionat de Catalunya classifica directament pel campionat d’Espanya infantil en el qual només hi poden participar 8 patinadores catalanes (les 8 primeres del campionat de Catalunya). L’Alba en quedar la quarta aconsegueix la fita marcada per aquesta temporada 2012 que era classificar-se pel campionat d’Espanya.

El campionat es va iniciar el divendres a la tarda amb els entrenaments oficials. Dissabte al matí van competir els patinadors de figures obligatòries, es va fer l'entrega de trofeus d’aquesta modalitat i a continuació es va fer la cerimònia d’obertura del campionat. Dissabte a la tarda, els patinadors i patinadores de lliure i la parella de dansa van executar el programa curt i, diumenge al matí el programa llarg. A continuació es va fer l’entrega de trofeus, la foto oficial dels patinadors que es classifiquen pel campionat d’Espanya, i finalment la cerimònia de clausura del campionat. A les cerimònies d’obertura, de clausura i a l'entrega de trofeus van assistir-hi l’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el regidor d’Esports de l’Ajuntament –Lluís Abella–, el president de la Territorial de Tarragona de patinatge –Rafael Serrano–, la presidenta del Comitè de patinatge artístic de la Federació Catalana –Camí Mendoza–, i la presidenta del CP Cambrils, M. Rosa Rovira.

Amb tot plegat, Cambrils va poder gaudir durant tot el cap de setmana d'un bon espectacle de patinatge artístic i de l'alt nivell que tenen els patinadors catalans. A més, el pavelló es va omplir amb més de 400 persones.

La cambrilenca Alba Muñoz en plena competició

Comenta aquest article