Informació general

Els Mossos detenen un camioner que circulava de manera temerària i en estat ebri per l'AP-7

Per Redacció

Aspecte de l'autopista Ap 7 al seu pas pel terme municipal de Cambrils

El passat 18 de juny, a Mont-roig del Camp, els Mossos d’Esquadra del Sector de Trànsit de Tarragona van detenir, Danius R, de 30 anys, de nacionalitat lituana i sense domicili conegut, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit.
 
Durant la tarda del mateix dia, els Mossos van ser alertats que un camió frigorífic de grans dimensions, circulava a gran velocitat i en ziga-zaga pel quilòmetre 307 de l’AP-7, en direcció nord. Una patrulla, que es trobava per la zona va localitzar el camió circulant pel quilòmetre 281. Després d’un breu seguiment, els agents van observar diverses negligències en la circulació, per la qual cosa van aturar el camió. En adreçar-se al conductor, els Mossos van observar que presentava signes evidents de trobar-se sota l’efecte de les begudes alcohòliques. Se li va realitzar la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu d’1,70 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Al revisar el tacògraf els agents van veure que dins la cabina del camió hi havia envasos buits de begudes alcohòliques i segons la documentació, transportava una càrrega de vint-i-dues tones de melons.
 
El conductor va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit, un per conduir en estat etílic i l’altre per conduir de manera temerària. El camió va quedar immobilitzat en un polígon de Cambrils.

Comenta aquest article