Societat

Els veïns del Molí de la Torre celebren les festes de barri amb el sopar al carrer com a punt fort del programa

Per Cristina Sierra

Els més petits van fer diferents activitats en una carpa instal·lada en un carrer del barri

Els veïns del Molí de la Torre van celebrar, aquest passat cap de setmana, les seves festes de barri, organitzades per l'associació de veïns. Les festes es van encetar divendres amb la ludoteca per als més petits i, acte seguit, es van disputar dos partits de futbol: per una banda, el partit que enfrontava solters i casats; i per l'altra, el partit entre xiquets del barri.

Dissabte al matí es va fer, per primera vegada, una sardinada popular, un cop es va acabar de muntar les llums i banderoles pel sopar. Els més petits van poder gaudir d'inflables i d'un toro mecànic que s'havia instal·lat al carrer i, a la tarda, també hi va haver un espectacle de pallassos que va entretenir a la canalla. Al vespre, el barri va viure un dels moments més festius amb el sopar al carrer, que enguany va reunir 195 veïns. Un any més, l'empresa Magic Goup va ser l'encarregada de fer el sopar, que va consistir en fideus rossos. Les festes van acabar amb el ball que es va allargar fins les 4 de la matinada.

El millor any de festes

Tal com ha afirmat la secretària de l'associació de veïns –Lydia Aguirre– a Revista Cambrils Diari Digital, "realment ha estat el millor any de festes, la gent ha col·laborat molt i s'ho ha passat molt bé". Aguirre ha explicat que "enguany s'han reduït despeses perquè no comptàvem amb subvencions i gràcies a la Sandra Garcia, de la comissió de festes, hem pogut aconseguir diners d'una trentena d'establiments". La secretària ha apuntat que les festes d'aquesta sisena edició s'han fet amb 800 euros –1.200 euros menys que l'any passat– i ha destacat que "hem aconseguit molt amb molt poc".

Un grup de xiquetes jugant amb un dels jocs que hi havia a la carpa

Comenta aquest article