Esports

Cambrils, escenari de la 7a edició de la convenció internacional de fitness i aeròbic

Per Berta Ruiz

Imatge d'una de les classes de la convenció, al passeig de les Palmeres

Durant aquesta darrera setmana, Cambrils ha estat l’escenari de la 7a edició de la convenció internacional de fitness, Fitness Cambri’12. El certamen es va dividir en dues parts, per un costat, la convenció internacional “Dance Camp’12” que va fer-se entre el dilluns i el divendres, en horari de matí, i el Fitness Cambri’12, que va iniciar-se el passat divendres a la tarda i va allargar-se fins ahir diumenge al migdia, al passeig de les Palmeres.   

Des de l’organització de l’esdeveniment, Eurowellness Academy, feien una valoració molt positiva quant a participació. En la part tècnica de la convenció s’ha comptat amb més d’un centenar d’inscrits. Un any més, la trobada ha superat totes les expectatives, ja que la convenció aconsegueix reunir nombrosos professionals i turistes d’arreu d’Europa, atrets per l’espai on es realitza, a l’aire lliure i a peu de platja. A més, tal com comentava un dels organitzadors –Raúl Cacho–, enguany s’ha detectat un increment d’inscripcions de participants suïssos i austríacs i, de cara a l’any vinent es preveu cercar més gent d’altres països com Israel, França i Bèlgica. Per altra banda, un any més, la convenció cambrilenca ha comptat amb la presència d’entrenadors reconeguts a nivell internacional que participen activament durant tot el certamen.

Al llarg de la convenció, es van fer tot tipus de classes i estils amb masterclass de house, jazz, funky, latino, step o pilates, entre d'altres. A banda, ahir diumenge al migdia, al passeig de les Palmeres també va tenir lloc la 10a edició del circuit nacional de Playaeróbic. Aquesta va ser una activitat oberta i gratuïta a tots els qui van voler apuntar-se a ballar i a practicar aeròbic davant de la platja. L'activitat va atreure l'atenció de molts curiosos que passejaven pel passeig.

Comenta aquest article