Esports

30 xiquets i xiquetes participen al campus de bàsquet del CB Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Els participants d'aquesta setmana al campus de bàsquet del CB Cambrils

El CB Cambrils està portant a terme, aquests dies, el campus de bàsquet que compta amb la participació de 30 xiquets i xiquetes. El campus es fa durant quatre setmanes. Va començar el passat 9 de juliol i acabarà el proper 3 d'agost. Els participants s'apunten per setmanes de manera que el promig de xiquets i xiquetes que hi ha cadascuna de les quatre setmanes és d'uns 23 joves basquetbolistes.
El Campus del CB Cambrils, tal com es ve fent els darrers anys, és força intensiu i variat. Els participants al campus inicien la jornada a les 9 del matí i no l'acaben fins a les 6 de la tarda. Separats en dos grups, atenent a les edats, els xiquets i xiquetes comencen la jornada amb els entrenaments de bàsquet al Palau Municipal d'Esports. A mig matí es canvia d'activitat i els més grans, segons els dies, van a la platja, fan excursions en bicicleta o practiquen caiac. El grup dels més petits realitza un altre tipus d'activitat recreativa centrada en les instal·lacions del pavelló esportiu. Per la tarda i després d'haver dinat i fer la digestió, hi ha partidets de bàsquet i com a final del dia, una remullada a la piscina municipal.
El responsable del campus és Esteban Cervantes i com a monitors hi ha Emmi Sanfilippo, Natàlia Ruberte, Dani Horta i Anna Segura.

Comenta aquest article