Esports

Els Vogadors aconsegueixen cinc victòries i quatre segons llocs en la tercera prova de la Lliga Catalana de Llagut

Per Redacció

Imatge d'una de les tripulacions dels vogadors Vent d'Estrop a la competició a Sant Pere Pescador

El passat diumenge 15 de juliol, en aigües del riu Fluvià al seu pas per la localitat de Sant Pere Pescador (Alt Empordà), es va disputar la tercera prova de les set que conformen la X Lliga Catalana de Llagut. El club Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils hi va participar amb deu tripulacions, sent una vegada més el club que participava en totes les categories possibles. Cal recordar que la segona prova, que s’havia de celebrar l'1 de juliol a Torredembarra, va ser anul·lada el mateix dia pel comitè de regata degut al fort vent i al mal estat de la mar.
En aquesta darrera prova hi van participar un total de 19 clubs i 66 tripulacions, en què els Vent d’Estrop van demostrar que enguany poden assolir una gran temporada després d’haver aconseguit guanyar en quatre categories i haver quedat segons, en quatre més.

Sènior i veterans continuen amb els bons resultats

A la categoria sènior masculí, a la primera divisió, la tripulació Cambrils A es va classificar en 2a posició final per darrere de C Rem Badalona i per davant de CR Santa Cristina i AE Xino-Xano de Deltebre. Per la seva part, a la segona divisió, la tripulació Cambrils B, després d’haver fet la primera posició a la crono, va aconseguir la primera plaça en una final molt igualada amb CR Es Vano, tant igualada, que la foto finish no va servir per saber qui de les dues tripulacions va entrar en primera posició i els jutges van optar per donar la primera posició als dos clubs, seguits de CN Móra d’Ebre i CR Casinet. A la categoria sènior femení, les cambrilenques van classificar-se en segona posició a la crono, i van tornar a guanyar amb superioritat la final per davant de CR Xon’s Empuriabrava, CN Flix i CN Bétulo.
Pel que fa a la categoria de veterans, la tripulació masculina va aconseguir la segona posició final per darrere de CNatació Badalona després d’haver aconseguit també el 2n millor temps a la cronometrada. Les veteranes, per la seva part, van aconseguir guanyar tant la crono com la final per davant de C Natació Badalona, Crem Badalona i AVBM Torredembarra.

Bons resultats de les categories inferiors

A les categories inferiors, es van repetir els bons resultats dels grans. Així, en la categoria juvenil, les noies van guanyar tant la prova classificatòria com la final, per davant de CR Xon’s Empuriabrava, CR Santa Cristina i CN Móra d’Ebre. Els nois, per la seva part, en una final molt disputada, van assolir la segona posició final per darrere de CNatació Badalona i havent superat a C Rem Badalona i CN Móra d’Ebre. Pel que fa a la categoria cadet, la tripulació femenina va tornar a demostrar que són imbatibles, guanyant amb contundència tant la prova cronometrada com la final per davant de C Rem Badalona, CN Flix i CN Móra d’Ebre. La tripulació cadet masculí, per la seva part, va fer la cinquena posició final, després de no haver pogut entrar a la final A, i molt mermats per les nombroses baixes.
Finalment, els més petits, a la categoria infantil, en la que la majoria de la canalla no havia competit mai van ser superats per CN Flix en una categoria en què només hi van participar aquests dos clubs.

La següent regata de la Lliga se celebrarà a l’Ebre, a Flix (La Ribera d’Ebre) el proper 29 de juliol, en la que els Vogadors hauran de confirmar els bons resultats amb què han iniciat aquest campionat.

Comenta aquest article