Esports

La platja del Regueral, escenari de la segona prova Open del Campionat de Catalunya de Volei Platja

Per Redacció

Un moment d'un dels partits de la categoria femenina disputat aquest cap de setmana

La platja del Regueral de Cambrils va acollir, aquest passat cap de setmana, la segona prova Open del Campionat de Catalunya de Volei Platja 2012, organitzada per la Federació Catalana de Voleibol i l'Institut Municipal de l'Esport de Cambrils (IMEC). Per quart any consecutiu, la platja cambrilenca va ser l'escenari d'aquest campionat, que va comptar amb la participació de 30 parelles en la modalitat masculina i 30 parelles en la femenina. També hi va haver la participació de 16 parelles en la modalitat masculina i 16 en la femenina de la categoria infantil per clubs, que va ser classificatòria per al Campionat d'Espanya.

La parella femenina Triguero-Kliokmanaite repeteixen triomf a Cambrils

Diumenge al vespre va tenir lloc l'entrega de premis, a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el regidor d'Esports i Festes –Lluís Abella– i la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol –Maribel Zamora–. En la categoria masculina, el triomf va ser per als uruguaians Nicolás Zanotta i Guillermo Williman. En segon lloc van quedar Yamil Yanes i Juan Milanes i, en tercer lloc, Xavi Folguera i Cristian Salvador. En la categoria femenina, la primera posició va ser per la parella formada per Carol Triguero i Erika Kliokmanaite, que van repetir triomf a Cambrils. La segona posició va ser per Marta Garcia i Carla Martínez i, en tercera posició, Carlota Santamaría i Nerea Sánchez.

Pel que fa a la categoria infantil, els guanyadors en la categoria masculina va ser el Club Volei Platja Ponent de Lleida i, en la femeinan, el Club de Volei Sant Cugat.





Partit de la categoria masculina d'aquest passat cap de setmana a la platja del Regueral

Comenta aquest article