Informació general

S'obre al públic el pàrquing de la plaça del Pòsit

Per Cristina Sierra

Entrada del pàrquing de la plaça del Pòsit

L'aparcament subterrani de la plaça del Pòsit ja és una realitat. El passat divendres es va obrir al públic el pàrquing de tres plantes amb una capacitat per a 300 vehicles, després de dos anys d'obres. L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, acompanyada d'alguns dels regidors de l'equip de govern, va visitar el pàrquing i la plaça, que ja està oberta després de la retirada de les tanques perimetrals. L'accés al pàrquing es troba al carrer de les Barques i el cost és de 2,40 euros l'hora.

L'edifici podria estar enllestit l'estiu de l'any vinent

El Patró Major de la Confraria de Pescadors –Josep Pijoan– va afirmar que "la gent dels comerços, els constructors i la Confraria estem contents". Tal com va apuntar Pijoan, la plaça s'ha obert a mitjans d'estiu però "la gent podrà treballar i guanyar-se la vida, esperem que se la guanyi millor que els altres anys". De moment, al carrer de Pau Casals encara hi ha les tanques perimetrals que es podrien retirar en una setmana. D'altra banda, el Patró Major de la Confraria va explicar que es preveu que l'edifici de la plaça del Pòsit es comenci a construir aquest proper mes de setembre i estigui enllestit l'estiu de l'any vinent. 


Unes obres que han fet patir molt als comerciants i veïns de la plaça

Per la seva part, l'alcaldessa de Cambrils va celebrar l'obertura del pàrquing i la plaça del Pòsit, ja que "és una obra que ha portat molt temps de retard, cosa que des de l'Ajuntament lamentem". Dalmau va afirmar que "és una bona notícia que la gent pugui tornar a circular per aquest espai emblemàtic de la nostra població, és un focus on hi ha molts comerços que han patit molt, igual que els veïns, durant tot aquest temps d'obres". Per últim, l'alcaldessa va apuntar que "esperem que no triguem molt a veure el projecte tal com està aprovat i tal com es va consensuar amb l'Ajuntament que hi havia aleshores i amb la Confraria de Pescadors".

Comenta aquest article