Xavier Mundet, del Cambrils Grup Les Barques, queda en la posició 30 en la Ultra Trail d'Andorra

Xavier Mundet durant la prova disputada per terres andorranes

El passat dissabte, 7 de juliol, l'equip Cambrils Grup Les Barques va estar present en la prova Ultra Trail d'Andorra, on es van realitzar quatre proves que transcorren pels cims més alts del país, com el Comapedrosa –que el seu cim està a 2.942 metres– i que estan considerades com les que es corren a una major alçada a tota Europa.

El representant de l'equip cambrilenc va ser Xavier Mundet que, per quart any consecutiu es presentava al trail, de 35 quilòmetres de recorregut i 5.800 metres de desnivell acumulat (+2.500 metres i -3.300 metres). La sortida va fer-se del del coll de la Botella, a les pistes d'Alp, i l'arribada va tenir lloc a la població d'Ordino. Es tracta d'un recorregut molt tècnic pel seu terreny alpí, on la fortalesa muscular marca les diferències pels percentatges de desnivell en tots els seus trams. Tanmateix, la neu va estar present a dos parts de la prova fent encara més exigent la cursa. En total, hi van participar 420 corredors. D'entre aquests, Xavier Mundet va completar la prova amb un temps de 5 hores, 49 minuts i 6 segons, millorant en 7 minuts la seva marca i aconseguint una meritòria 30a posició de la classificació general i una 7a posició en la seva categoria.