Esports

La platja del Regueral acollirà la segona prova de l'Open Catalunya de Volei Platja

Per Cristina Sierra

Imatge d'arxiu d'un dels partits disputats l'any passat a la platja del Regueral

El regidor d'Esports i Festes de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella– i el Vicepresident Esportiu de la Federació Catalana de Volei –Roberto Pozzato– van presentar, ahir al matí, la segona prova de l'Open Catalunya de Volei Platja que se celebrarà, aquest cap de setmana, a la platja del Regueral. La prova comptarà amb la participació de 30 parelles en la modalitat masculina i 30 parelles en la femenina. També hi haurà la participació de 16 parelles en la modalitat masculina i 16 en la femenina de la categoria infantil per clubs, que serà classificatòria per al Campionat d'Espanya.

Abella va destacar que des de l'àrea d'Esports se segueix apostant per a que els diferents campionats esportius, tant catalans com internacionals, es puguin fer a Cambrils. Per la seva banda, Pozzato va agrair a l'Ajuntament la seva aposta  per mantenir aquesta prova any rere any. El Vicepresident va explicar que per acollir la prova s'habilitaran 6 pistes i que la participació és similar als altres anys.

Cal apuntar que Cambrils acollirà aquesta prova per quart any consecutiu. L'any passat, la platja de Regueral va ser l'encarregada d'inaugurar la temporada oficial de les proves Open, amb victòries de Yamil Yanes-Juan Miguel Rosell, i de Marta García-Carla Martínez, vencedors enguany de les proves homolades disputades a El Masnou i Badalona i que arribaran a la cita en bon estat de forma.

Lluís Abella i Roberto Pozzato van presentar la prova, ahir al matí

Comenta aquest article