El CFS Mediterrani guanya el torneig Costa Daurada Cup de futbol sala

L'equip sènior del CFS Mediterrani va guanyar el torneig Costa Daurada Cup, a Salou

El CFS Mediterrani Gelats Sirvent va tancar la temporada 2011-2012 participant, entre els dies 2 i 5 de juliol, en el torneig Costa Dorada Cup, organitzat per l’empresa Valencia Sports. En les categories de futbol base, en el torneig hi participen equips de la talla de l'Azkar de Lugo o el Centre de Tecnificació de futbol sala de Madrid. Fins i tot, en les darreres edicions ha participat un club provinent d’Ucraïna i un altre d’Austràlia.

El Mediterrani va participar en la categoria sènior, en un únic grup format per quatre equips: el CD Ciudad de Alcorcón, el CD Rivas95 de Madrid i el Playas de Salou. Després de jugar una lligueta entre tots els equips, els dos primers classificats van jugar la final. En el primer partit del torneig, el conjunt cambrilenc va jugar contra el CD Ciudad de Alcorcón, a la pista del Cap de Salou. Tot i començar perdent poc a poc, el Mediterrani es va fer amb el domini del partit i finalment va guanyar per 6 a 3.
El segon partit el va disputar a la mateixa pista davant del Playas de Salou, un conjunt totalment diferent al que juga a la lliga i on va destacar la presència diversos jugadors del Laguna Cambrils. El partit va ser molt disputat i no va ser fins a la segona part que el marcador es va moure. Primer va ser el conjunt del Playas qui es va avançar, però a falta de trenta segons per acabar el partit, el Mediterrani va empatar el partit.
En el darrer partit, el Mediterrani es va enfrontar al conjunt madrileny del Rivas95 filial del Fiat Torrejón, i que fins aquella jornada comptava els seus partits per victòries. Per la seva part, el Mediterrani havia d'aconseguir al menys un punt per aconseguir quedar segon i poder jugar la final. El partit no va començar gaire bé, ja que un error arbitral va provocar el primer gol a favor del conjunt madrileny. Dos minuts després, el Mediterrani va empatar el partit, abans dels descans va avançar-se però, a falta de vint segons, el Rivas95 tornava a empatar. En la segona part, el Mediterrani va sorprendre al contraatac al conjunt madrileny i finalment va vèncer per 6 a 2. Aquesta victòria col·locava al Mediterrani primer de grup i li permetia jugar la final contra el Rivas95 que ja estava classificat de començar el partit.

La final va ser totalment diferent al partit que s'havia disputat el dia anterior. El conjunt cambrilenc es va veure sorprès per la forta pressió dels madrilenys que, abans del descans va aconseguir avançar-se en el marcador. Els primers deu minuts de la segona part van ser igual que la primera part, però a falta de set minuts per al final va arribar la reacció del Mediterrani que en dos minuts va ser capaç de capgirar el marcador. En els darrers instants el conjunt madrileny ho va intentar jugant amb porter jugador, però una defensa seriosa del jugadors del Mediterrani i les parades de mèrit del porter Emilio van permetre que el títol se l'emportés el Mediterrani. A banda d’endur-se el trofeu de campió, també va aconseguir el trofeu de millor porter.