Esports

El sènior masculí del CB Cambrils continua lluitant per la segona plaça

Per David Miró

Sènior Masculí A
 
Ceràmiques Benedicto Tarragona 81 - Club Bàsquet Cambrils 91
 
Els homes d'Esther Neila van aconseguir una treballada victòria davant el Benedicto de Tarragona. El partit, igualat fins a la mitja part, es va trencar en la disputa del tercer quart. Els jugadors tarragonins van estar molt més durs en defensa i van saber atacar la zona dels locals amb més fluïdesa. Amb aquesta victòria l'equip continua lluitant per la segona plaça.
 
Sènior Femení
 
Pare Manyanet 57 - Club Bàsquet Cambrils 48
 
L'equip femení va perdre el seu primer partit de la segona fase de la lliga després de realitzar un primer quart nefast. Les jugadores cambrilenques van sortir massa relaxades en defensa, a més en atac van estar molt desencertades. La diferència en el marcador va anar augmentant superant fins i tot els vint punts. En el darrer quart, les jugadores del CB Cambrils van remuntar fins a col·locar-se a només 8 punts, però restava poc temps i finalment la fita no es va poder aconseguir.
 
Sènior Masculí B
 
Club Bàsquet Cambrils 67 - AE Montblanc 86
 
El sènior B va fer un partit fluix en defensa i el desencert en atac els va condemnar a la seva tercera derrota consecutiva en la segona fase de la lliga, quedant classificats en última posició.

Comenta aquest article