Societat

El barri de Nou Cambrils viu tres intensos dies de festes

Per Redacció

Aspecte del parc del Nou Cambrils, ahir a la tarda

El barri de Nou Cambrils ha viscut, aquest passat cap de setmana, tres intensos dies de festa. De divendres a diumenge, l'Associació de veïns de Nou Cambrils va organitzar un extens programa d'activitats per a totes les edats i per a tots els gustos.

Els actes es van encetar el divendres a la nit amb diferents actuacions musicals a càrrec dels grups Pasión Flamenca i Los Pokets. Dissabte al matí van seguir els actes, primer amb una bicicletada popular que reunir un bon grup de veïns i va recórrer diferents carrers de Cambrils i després, amb diferents jocs infantils i jocs inflables que es van instal·lar al parc de Nou Cambrils. La tarda de dissabte va omplir el parc d'activitats amb un torneig infantil de futbol, que es va disputar a la pista del parc; un berenar per a tota la canalla i el pregó de les festes. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa –Mercè Dalmau–, la regidora d'Ensenyament i regidora de barri –Carmen Quintana– i la regidora de Promoció Econòmica, Carme Cros. Al vespre també es va fer l'entrega dels tortells als socis del barri i durant tota la nit es van anar succeint les actuacions musicals i de ball. Hi va haver hip hop amb el grup "Delirium", dansa moderna amb el grup de l'Associació de Dones Clara Campoamor, l'actuació del Centre de Dansa Cambrils, una actuació de sevillanes amb el grup Olas del Mar i l'actuació del Coro Rociero Virgen del Camino. Per tancar la festa, a mitjanit, es va comptar amb l'actuació de l'artista Susanna Bey.

Finalment, ahir diumenge, van seguir les festes amb més activitats durant tot el dia. Pel matí, es va servir un esmorzar popular per a tots els socis, es va organitzar un partit de futbol de solters contra casats i al migdia, Rosana Andreu va oferir una sessió de conta contes per a la canalla. A la tarda, va tenir lloc la tradicional festa de l'escuma que va entusiasmar els més joves i també la xocolatada per als veïns. Per cloure les festes, hi va haver una sessió de karaoke i cinema a l'aire lliure.

Un moment de la festa de l'escuma que es va fer ahir a la tarda

Comenta aquest article