Informació general

Les escoles municipals de música de Cambrils i Tarragona realitzen un intercanvi

Per Marcel Blàzquez



El concert es va celebrar a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran, el passat dissabte
El passat dissabte el grup de vent Staccato de l’Escola Municipal de Música de Cambrils va participar en una jornada d’intercanvi amb el grup de vent de l’Escola Municipal de Música de Tarragona.
La jornada musical es va iniciar amb un assaig durant el matí de dissabte i posteriorment hi va haver un dinar amb tots els alumnes i els professors. L’acte principal va ser el concert que es va celebrar a la sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils, a les 18.30 hores, amb l’assistència de pares i mares dels alumnes que hi participaven.

El concert estava dividit en tres parts, a la primera van actuar els alumnes del grup de vent de Tarragona, a la segona els alumnes de Cambrils, i una tercera part en què els dos grups van interpretar quatre peces, acompanyats també pels alumnes de percussió de l’escola tarragonina. El grup de vent de Cambrils va estar dirigit per la professora Eva Garriga i el grup de Tarragona per M. Pilar Rico.
L’intercanvi es completarà el proper dissabte 11 de març a Tarragona amb un concert a l’auditori de Caixa Tarragona a partir de les 18.30 hores.


Comenta aquest article