Àlex Sánchez queda cinquè i Edgar Curto tercer en una nova prova de la Copa catalana de ciclisme, a Terrassa

Àlex Sánchez va aconseguir la primera posició a la prova disputada a Vic

La setmana passada, els dos joves ciclistes cambrilencs, Àlex Sánchez i Edgar Curto, van prendre part en diferents competicions. Per un costat, el dia 29 de juny, l'Àlex va participar en una nova cursa de la Lliga catalana, a Mataró. Aquesta va consistir en tres proves diferents: sortida aturada, scratch i handicap. En la primera, el cambrilenc va quedar tercer, mentre que en les altres dues va ser tercer. La suma de tots els punts van situar-lo en la tercera posició del podi.

Copa Catalana a Terrassa

L'endemà, el dia 30 de juny, Sánchez es va desplaçar fins a Terrassa per disputar una prova de la Copa catalana de carretera. En aquesta ocasió, els ciclistes havien de completar 20 voltes a un circuit molt estret i ple de corbes, i disputar un esprint puntuable cada cinc voltes. El cambrilenc va aconseguir puntuar en el primer esprint, on es va produir una caiguda d'un dels corredors. Finalment, la prova es va reduir a 15 voltes, perquè l'ambulància va haver de traslladar a aquest ciclista. Finalment, Sánchez es va classificar en la cinquena posició. En aquesta mateixa prova de Terrassa, també hi va prendre part el cambrilenc Edgar Curto. En la seva categoria, els participants havien de completar 15 voltes al circuit, amb tres esprints puntuables cada cinc voltes. Des del principi, la cursa va estasr molt disputada i, Curto sempre va estar col·locat en les posicions capdavanteres per disputar els esprints. En el primer va aconseguir la tercera posició, en el segon esprint va ser segon i en el darrer, va situar-se cinquè. Amb la suma de tots els punts va classificar-se en la tercera posició del podi.

Sánchez guanya una cronogimcana a Vic

Finalment, el diumenge 1 de juliol, Àlex Sánchez també va prendre part en una cronogimcana, a Vic. Va consistir en una prova d'habilitat, de 1.600 metres, contrarellotge, on la pluja va fer acte de presència durant tot el matí. El cambrilenc va sortir des de la quarta posició i va realitzar una prova perfecta, sense cap errada, i va completar el recorregut amb el millor temps, situant-se en la primera posició del podi.