Informació general

La delegada del Govern a Catalunya visita Cambrils per veure les inversions estatals realitzades al passeig Marítim de ponent

Per Cristina Sierra

Jordi Sierra, Llanos de Luna i Mercè Dalmau, ahir al matí, passejant per Cambrils

La delegada del Govern a Catalunya –Mª Llanos de Luna–, acompanyada del Subdelegat del Govern a Tarragona –Jordi Sierra– va visitar ahir Cambrils per comprovar les inversions estatals realitzades al Passeig marítim de ponent. L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i la primera tinent d'alcalde i regidoria de Promoció Econòmica –Carme Cros– van rebre a la delegada i van aprofitar per parlar sobre les últimes inversions estatals realitzades a Cambrils.

Tal com va explicar l'alcaldessa, "la visita ha estat per mostrar el nostre agraïment per haver fet possible el passeig que dóna continuïtat". Per la seva part, la delegada del Govern va iniciar la seva intervenció donant les gràcies a l'alcaldessa per la invitació "per veure aquesta preciosa ciutat". Llanos de Luna va voler agrair a Jordi Sierra la seva tasca. "Li vull agrair l'esforç que està fent per aquesta zona catalana". Llanos de Luna va continuar la seva visita a la central de Vandellòs II.

Jordi Sierra, Llanos de Luna, Mercè Dalmau i Carme Cros, a l'Ajuntament de Cambrils

Comenta aquest article