Esports

Alba Muñoz i Sheila Hurtado, del Club Patí Cambrils, es proclamen campiones provincials en les categories infantil i aleví

Per Redacció

Les patinadores Sheila Hurtado i Alba Muñoz amb els seus respectius trofeus

Els dies 30 de juny i 1 de juliol, es va disputar a Amposta, el campionat territorial de patinatge artístic en les categories infantil i aleví. En la competició hi van prendre part dues representants del Club Patí Cambrils, Sheila Hurtado en la categoria aleví i Alba Muñoz en la categoria infantil. Els resultats van ser excel·lents per a les deus patinadores cambrilenques ja que van proclamar-se campiones provincials, en les seves respectives categories.

En la jornada de dissabte, Sheila Hurtado es va classificar en la primera posició després de l'execució del disc curs. Una primera posició que va mantenir l'endemà diumenge, gràcies a una bona competició i a les poques errades. Amb aquest triomf, Sheila Hurtado també es va classificar per al campionat de Catalunya aleví que es disputarà els dies 29 i 30 de setembre a les instal·lacions del CP La Bordeta.
Per la seva part, Alba Muñoz va cometre alguna errada en l'execució del disc curt durant la competició de dissabte, però l'endemà diumenge va refer-se i va quallar una bona execució del disc llarg, situant-se en la primera posició i assolint el campionat provincial en la seva categoria. Aquesta primera posició també li dóna accés a participar en el campionat de Catalunya infantil que se celebrarà els dies 21 i 22 de juliol al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Des del Club Patí Cambrils es mostren molt satisfets dels resultats assolits per aquestes dues patinadores. De fet, és un resultat històric pel currículum general del club i molt difícil d'aconseguir pels patinadors locals.

D'esquerra a dreta: Núria Ramiro (entrenadora), les patinadores Alba Muñoz i Sheila Hurtado, Judith Vicente i Mireia Guinjoan (entrenadores)

Comenta aquest article