Esports

El sènior B del CB Cambrils assoleix l'ascens a la Tercera Catalana després d'una excepcional temporada

Per Lluís Rovira i Barenys

Un detall del partit que el sènior B del CB Cambrils va disputar contra el CB Samà B al Palau Municipal d'Esports

El sènior B del CB Cambrils ha assolit l'ascens a la Tercera Catalana, una categoria menys que el sènior A, després d'haver fet una excel·lent temporada. L'equip cambrilenc va quedar segon de la fase regular de la seva categoria, la Primera Territorial, i també va quedar segon de la fase final a quatre, que es va celebrar un cop acabada la fase regular.
Després d'aquesta final a quatre el sènior B del CB Cambrils va participar al Campionat de Catalunya de Sèniors Territorials. L'equip cambrilenc va superar la primera eliminatòria, contra el CB Samà B de Vilanova i la Geltrú. Va guanyar en camp contrari pel resultat de 56 a 57 i va derrotar els vilanovins en el partit de tornada després d'un emocionant i disputat partit al Palau Municipal d'Esports, pel resultat de 73 a 68. El CB Cambrils va caure en la següent eliminatòria que l'enfrontava al CN Caldes C. El primer partit es va disputar a Cambrils, el passat 9 de juny, i l'equip cambrilenc es va imposar pel resultat de 64 a 50. La tornada es va fer l'endemà mateix i el CB Cambrils va caure derrotat a la pista del Caldes pel resultat de 72 a 49. Per bàsquet average, el CB Cambrils va quedar eliminat.

Bon paper dels equips base del CB Cambrils

Quatre equips de la base del CB Cambrils han aconseguit arribar a les finals a quatre de les seves respectives categories. L'equip preinfantil masculí ha estat l'únic que ha disputat una final a quatre del nivell A, després de classificar-se com a tercers de la fase regular. La final es va disputar el passat 20 de maig a la pista de la Salle de Tarragona i els cambrilencs van perdre el partit de semifinals que l'enfrontava al TGN  de Tarragona, pel resultat de 67 a 61.
L'equip cadet B masculí i l'equip cadet femení van disputar, el passat 2 de juny, les seves finals a quatre del nivell B. La final en la que participava el cadet B masculí es va disputar al Palau Municipal d'esports cambrilenc. L'equip cambrilenc va superar la semifinal eliminant al TGN de Tarragona pel resultat de 53 a 44 i va caure derrotat a la final davant el Torredembarra, pel resultat de 78 a 43. L'equip cadet femení va disputar la seva final a quatre al pavelló de la Pineda i va caure derrotat a la semifinal davant el CB Vila-seca pel resultat de 89 a 44.
El darrer dels equips que ha participat en finals a quatre ha estat el preinfantil femení, el passat 9 de juny, a la pista del Vendrell. L'equip cambrilenc va perdre el partit de semifinals contra l'AB el Vendrell pel resultat de 61 a 40.

El preinfantil del CB Cambrils ( amb samarreta blanca) en un moment del partit que va disputar contra el TGN en la final a quatre disputada al pavelló de la Salle de Tarragona

Un moment del partit que va enfrontar l'equip cadet B del CB Cambrils amb el Torredembarra, en la final a quatre disputada al Palau Municipal d'Esports

Comenta aquest article