Informació general

El Club Nàutic de Cambrils presenta la XIV edició de les Singladures Costa Daurada

Per Judit Pinazo



El President de la RANC -Aurelio González-Isla- i el comodor del CN Cambrils i organitzador de la Regata -Joaquim Oliva- ahir en roda de premsa.
El Club Nàutic va acollir ahir al migdia la presentació de la XIV edició de les Singladures Costa Daurada, una de les regates més emblemàtiques de la Costa Daurada que es realitza durant els dies de Setmana Santa.

Enguany és el segon any que el Club Nàutic acull la presentació d'aquesta regata que del 13 al 16 d'abril, en plena Setmana Santa, recorrerà tota la Costa Daurada des de Torredembarra fins a l'Ampolla. La parada en aquests dos ports és una de les novetats de l'edició d'enguany, ja que feia temps que no hi participaven. 

Aquesta no és una regata d'alt nivell de competició, però segons l'organització sí que compta amb un nivell de dificultat força elevat a causa dels vents o molt forts o molt suaus de la zona.

La regata, que sortirà el dia 13 d'abril del port de Torredembarra, estarà dividida en quatre etapes i hi participen creuers entre els 24 i els 60 peus. L'última etapa acabarà al Club Nàutic de Cambrils.

Comenta aquest article