Cultura

Es presenta la targeta Amics del Festival de Música de Cambrils amb l'objectiu de fidelitzar el públic

Per Cristina Sierra

Mercè Dalmau i Francesc Garriga amb les seves targetes Amics del FIMC

L'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i el regidor de Planificació de Ciutat i Cultura–Francesc Garriga– van presentar, ahir al matí, la targeta Amics del Festival Internacional de Cambrils. Tal com va apuntar el regidor, l'objectiu d'aquest carnet és el de premiar la fidelitat dels usuaris del Festival amb una sèrie de descomptes i avantatges. En concret, els Amics del FIMC tindran un 20% de descompte en les entrades del Festival i un 10% en els concerts programats durant tot l'any a la Cripta de l'Ermita. A més, els usuaris també gaudiran de diverses ofertes en els establiments de Cambrils adherits a la iniciativa.

Una quota de 10 euros anual

La quota per pertànyer al Club d'Amics és de 10 euros anuals. Les persones que estiguin interessades han d'emplenar una butlleta al web del festival http://www.cambrils.org/festival/amics.html o bé, dirigir-se al Centre Cultural i Ocupacional i inscriure's. Garriga va explicar que la targeta té una vigència d'un any i va destacar que "aquests 10 euros es recuperen amb els descomptes i els avantatges".

Descomptes i avantatges tot l'any

El regidor va explicar que els usuaris podran gaudir d'alguns descomptes i avantatges tot l'any en els diferents establiments cambrilencs. De moment, hi ha una vintena d'establiments del Barri Antic adherits a la iniciativa i s'espera que diferents comerços del port i de l'eixample també s'hi afegeixin. D'altra banda, els usuaris també tindran descomptes en el trenet turístic, un 10% de descompte en les reserves d'habitacions a l'Hotel Termes de Montbrió durant tot l'any i vals 2 x 1 a l'Aquatònic, i un 10% a l'Hotel Port Eugeni.

Comenta aquest article